PAH Terres de l'Ebre

La unió fa la força!

Primer Escarni al Partit Popular Ebrenc

Deixa un comentari

En el marc de la convocatòria estatal d’ “Escrache” de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca, una cinquantena de persones de la PAH Terres de l’Ebre es va concentrar ahir dimarts a la seu del Partit Popular de Tortosa.

L’objectiu de l’escarni és, davant la negativa dels diputats populars d’escoltar als afectats per una llei hipotecària declarada il·legal pel Tribunal de Justícia de la Unió Europea, senyalitzar de forma pacífica als últims responsables d’aprovar la Iniciativa Legislativa Popular presentada al Congrés per la PAH i referendada per 1 milió i mig de persones.

A les Terres de l’Ebre la protesta va transcórrer sense cap incident i va consistir en la crida de consignes contra el poder de la banca i la submissió de la classe política als interessos financers així com en la penjada d’adhesius a la façana de l’edifici amb el lema “Si que es pot, però no volen”.

Durant el transcurs de l’escarni diversos ciutadans es van unir a la protesta i van encoratjar a la PAH a continuar amb la seva reivindicació.

Des de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca seguirem pressionant al Partit Popular perquè rectifique i aplique unes demandes de mínims que ha quedat àmpliament demostrat que són un clam popular.

 

Plataforma d’Afectats per la Hipoteca a les Terres de l’Ebre

escrache-seu-pp

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s