PAH Terres de l'Ebre

La unió fa la força!

#BankiaTancaiFuig Comunicat @PAHEbre #siespot

Deixa un comentari

La PAH Terres de l’Ebre ha ocupat este dijous a les 10.30 les oficines de Bankia a la plaça Alfons de Tortosa, per tal de denunciar que esta entitat tancarà totes les sucursals a les Terres de l’Ebre el pròxim 22 de novembre, deixant desemparades  totes les persones afectades per un procés de desnonament al territori. L’objectiu de l’acció d’avui era reclamar un interlocutor que es desplaci dos cops al mes a la zona i doni solució als casos d’execució hipotecària que l’entitat té al territori. En cas contrari, les famílies afectades s’haurien de desplaçar fins a Tarragona.

Tot i la negativa inicial i després de més d’una hora de negociació telefònica, un interlocutor de Bankia s’ha desplaçat fins a Tortosa per a parlar amb les portaveus i afectades de la PAH i, finalment, ha accedit a convocar una reunió amb les afectades (un total de 16, a les Terres de l’Ebre) el proper dijous. Després d’haver aconseguit els objectius que es perseguien amb l’acció d’avui, al voltant de les tres de la tarda s’ha desconvocat la protesta.

L’acció, que ha trascorregut de manera pacífica i festiva, ha comptat amb el suport d’unes 150 persones no només de les Terres de l’Ebre sinó també de les assemblees de la plataforma que treballen a Tarragona, Baix Penedès, Alt Penedès, Reus i Valls. És per aquest motiu que, des de la PAH Ebre, es vol posar de manifest la importància de la solidaritat en esta lluita, i agrair –una vegada més- la col·laboració d’este dijous.

Tot i celebrar l’èxit de l’acció d’avui, la PAH Ebre recorda que la lluita no s’atura i que, precisament, el proper 20 de desembre està previst el desnonament d’una família de l’Aldea amb tres fills, un d’ells amb una discapacitat.

PAH Terres de l’Ebre

14 de novembre de 2013

P1010036

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s