PAH Terres de l'Ebre

La unió fa la força!

Desnonament de #DorinVsBankia a #Ulldecona aturat! #siespot

Deixa un comentari

La PAH Terres de l’Ebre informem que queda desconvocada la concentració del pròxim 18 de desembre a Ulldecona per ajudar a aturar  el desnonament de Dorin i la seua família.  Gràcies a la pressió popular i les negociacions amb els interlocutors de Bankia, des de la central de Madrid l’entitat nacionalitzada ha demanat als jutjats que es paralitzi l’ordre de llançament forçosa d’esta família. Així doncs, el desnonament previst per al 18 de desembre a Ulldecona queda de moment aturat.

Les negociacions amb Bankia però no paren, ja que hi ha una quinzena de famílies afectades que atén la PAH Ebre amb processos d’execució hipotecària oberts d’esta entitat i un desnonament fixat a l’Ametlla de Mar per al 9 de gener, també de Bankia. De moment, l’única solució que donen és el carrer, incomplint així la resolució del Tribunal d’Estrasburg.

Gent sense casa i cases sense gent. Des de la PAH exigim la paralització de tots els desnonaments, una dació o condonació per a cada cas així com el compromís d’establir les vies per a que es resolguin futurs casos.

Esta vegada ha tornat a quedar demostrat que sí que es pot, i que juntes som imPAHrables. Moltes gràcies a totes pel vostre suport!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s