PAH Terres de l'Ebre

La unió fa la força!

Paralitzada la subhasta de #MiquelAlcanar fixada el 3 de juny pel Banc Popular #siespot @LA_PAH

Deixa un comentari

10372015_10204178230518233_5139281238164547191_nDilluns,  membres de la PAH Terres de l’Ebre van acompanyar Miquel, afectat per una hipoteca del Banc Popular, per negociar amb l’entitat la paralització de la subhasta de casa seua.

Miquel, veí d’Alcanar i actualment sense cap ingrés, viu sol.  Fa un any i tres mesos que va  deixar de pagar la hipoteca, havent de triar entre pagar o utilitzar aquests diners per menjar. Dimarts 3 de juny, estava fixada la data de la segona subhasta de l’immoble. La primera, la van paralitzar al gener d’enguany, donat que estaven en negociacions.

El Banc Popular, al·legant que la taxació que van fer en estudiar-li el cas no s’adapta a la realitat ja que creuen que és massa baixa, considera que el convenient es subhastar. I amb aquest argument, i donant llargues a l’afectat, derivant-lo d’un telèfon a un altre, i d’un recuperador a un altre, han anat fent temps fins la data de la segona subhasta.

Davant el silenci del Banc Popular en tots els canals, dilluns membres de la PAH van acompanyar Miquel a negociar amb l’entitat a l’oficina d’Alcanar. Les negociacions, que han durat des de les 9h fins lesn 13.30h, tot i la impossibilitat de contactar directament amb l’interlocutor a causa de problemes telefònics, han acabat amb la paralització de la subhasta i el compromís per part del Banc Popular d’estudiar de fer-li la dació en pagament a través del codi de bones pràctiques.

Una vegada més, la PAH demostrem que SÍ QUE ES POT.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s