PAH Terres de l'Ebre

La unió fa la força!

Angel es queda, acció a CX

2 comentaris

La PAH Terres de l’Ebre us convoquem a les 11: 30 a la sucursal de Catalunya Caixa de l’ Avinguda Palau, 55 d’Amposta, per denunciar la situació d’ Angel Reche Perez. Veí d’ Amposta, el qual CX el vol deixar al carrer.

L’ Angel, de 48 anys, es va hipotecar fa 10 anys amb CX per comprar-se un pis. Fruit de la pèrdua de feina l’Angel no va poder continuar pagant les quotes hipotecaries. Desprès de molt de temps negociant amb CX, vam aconseguir arrencar la dació en pagament. Angel només cobre la prestació de 426€ i per tant, necessita quedar-se al seu pis amb lloguer social. L’entitat es nega a concedir-li el lloguer social, es a dir, vol efectuar un desnonament silencios. Nosaltres no podem permetre que una entitat rescatada amb més de 12mil milons d’euros públics es permeti el luxe de no donar cap contrapartida social. Ja n’hi ha prou del traspàs de recursos públics a les entitats financeres sense cap tipus de contrapartida social. Exigim que CX faci un lloguer social per l’Àngel, un lloguer que li permeti pagar els suministraments i cobrir les necessitats bàsiques amb dignitat.

Per altra banda, volem denunciar la situació a Terres de l’Ebre, on l’emergència habitacional es fa cada día més insostenible. Exigim a l’ ajuntament d’Ampostaque es posicioni i que exigeixi a l’entitat una soluciò viable per l’Angel.

Avui ocupem aquesta sucursal de CX per que exigim a CX que li permeti a Angel quedar-se a casa seva amb un lloguer social. I no ens mourem fins que no ens donin solucions reals.Hem vingut decidides a sortir amb la victoria.

2 thoughts on “Angel es queda, acció a CX

  1. Retroenllaç: Concentracions als Jutjats d’#Amposta els 19, 20 i 25 de febrer en suport a les #17comPAHsVsCX | PAH Terres de l'Ebre

  2. Retroenllaç: Concentracions als Jutjats d’Amposta els 19, 20 i 25 de febrer en suport a les companyes de la PAH Ebre denunciades per CX | Suport contra la repressió a les Terres de l'Ebre

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s