PAH Terres de l'Ebre

La unió fa la força!

Qui som?

Som un col.lectiu de persones de les Terres de l’Ebre i el Baix Maestrat sensibilitzats pels problemes que es deriven pels embargaments hipotecaris. Ens hem constituït amb la finalitat de fer extensiva la tasca de la PAH a les nostres Terres.

Pretenem ajudar a aturar desnonaments a les nostres terres, col.laborar amb la presentació de Mocions Municipals que forcin canvis de lleis encarades a la dació en pagament (liquidació d’hipoteca amb l’entrega de les claus de l’habitatge hipotecat), i col·laborar en la redacció de propostes per a modificacions de llei que acabin garantint allò estipulat a la Constitució Espanyola, que tot ciutadà espanyol té dret a un habitatge i no a dormir sota el cel ras, per no poder pagar.

La seva crisi, la crisi del boom Immobiliari, que la paguin ells, ELS BANCS.

 

 

6 thoughts on “Qui som?

  1. hola ,me llamo rosa maria ,y queria unieme ha vosotros, pues tambien tengo problemas de desahucio

  2. Donde podemos encontrar los distintivos de la plataforma de afectados (Discos,Camisetas etc.)

  3. Hola bon dia voldria contactar amb vosaltres jo tambe ei sigut victima de una gran estafa millonaria per part del B B V A amb ejecucio hipotecaria incluida. em dic Maria
    Saludos

  4. buenas tardes yo tambien quiero unirme que tengo problemas.

  5. Hola!! Som una parella que ara.vivim a Tortosa i ens agradaria donar soport a la.plataforma. lo.que fica de dilluns de benvinguda podem anar sense fer res abans o.cal per slguna petició? Gracies!!

  6. Bon dia, si podeu m’ agradiria que me informeseu si sabeu algo sobre la nova demanda sobre les hipoteques de IRPH, ia que soc un afectac i graçies a la tv. e pogut sabe que la gent ia es meneija, m’ an aconsellat que en pose en contacte amb vatros. On puc veni perque me informeseu i apuntarme al vostre colectiu.
    Graçies

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s